Hoofdsponsor van RTC Twente - Fietz Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Morein Kunststoffen Hoofdsponsor van RTC Twente - Landgoed de Holtweijde Hoofdsponsor van RTC Twente - Welkoop Denekamp

Welkom op de website van RTC Twente

Update 24 maart 2020 omtrent Corona virus vanuit RTC Bestuur:

Uitgebreide informatie en toelichting vind je hier: Update Coronavirus d.d. 24 maart 2020 
 

Update 12 maart 2020 omtrent Corona virus:

Beste clubleden, zoals jullie weten zijn er vandaag ingrijpende maatregelen getroffen om het coronavirus niet verder te verspreiden. Ook de NTFU heeft een standpunt ingenomen om aankomende toertochten af te lasten tot en met in ieder geval 31 maart 2020. Tevens is het dringende advies om tot en met 31 maart 2020 ook de clubritten niet door te laten gaan. Het bestuur heeft na overleg besloten dit standpunt op te volgen. 

Dit betekent dat er tot nader order geen clubritten worden verreden op zondagochtend. Wij hopen op jullie begrip en zullen jullie op de hoogte houden over de ontwikkelingen.

Namens het RTC Twente bestuur.

---

RTC Twente staat voor (R)ijwiel(T)oer(C)lub Twente. De vereniging stelt zich ten doel om de recreatieve fietssport te beoefenen en te bevorderen in de meest ruime zin.

RTC Twente is gevestigd in Denekamp en opgericht op 24 april 1978. De vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Toerfiets Unie (NTFU) en het Regionaal Overleg Noordoost. Eind 2015 heeft de RTC inmiddels het 300-ste lid mogen verwelkomen! RTC Twente is 's zomers en 's winters actief.

Het zomerprogramma voorziet onder meer in tal van clubritten (in 5 groepen), eigen toertochten en (in samenwerking met de plaatselijke VVV) de Euregio Fiets-4-daagse. In de winter is RTC Twente toonaangevend 'in het veld'.

De twee veldtoertochten die de club jaarlijks organiseert, genieten een grote bekendheid en trekken een groot aantal deelnemers. Hoofdsponsoren van de RTC Twente zijn Welkoop Denekamp, Morein Plastics Nordhorn, Fietz te Denekamp en Landgoed de Holtweijde, tevens zijn Bakkerij Wantia en Oxilion aan de RTC Twente verbonden als co-sponsor.

Hoofdsponsor van RTC Twente - Fietz Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Morein Kunststoffen Hoofdsponsor van RTC Twente - Landgoed de Holtweijde Hoofdsponsor van RTC Twente - Welkoop Denekamp