Hoofdsponsor van RTC Twente - Fietz Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Morein Kunststoffen Hoofdsponsor van RTC Twente - Rabobank Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Welkoop Denekamp

Informatie en prijslijst clubkleding RTC Twente

RTC Twente beschikt over eigen clubkleding. De set clubkleding bestaat uit een shirt korte mouw, shirt lange mouw met rits tevens te gebruiken als zomerjack, een body protector, een korte broek met monolight of gewoon zeem en een lange broek.

Op de kleding staan de naam RTC Twente (met logo) vermeld en de naam van de sponsoren vermeld: Morein, Welkoop, de Rabobank Twente Oost en Fietz Rijwielen.

Elk (gewoon) lid van RTC Twente is op grond van artikel 3.8. van het Huishoudelijk Reglement verplicht te clubkleding te dragen tijdens tijdens eigen clubritten, eigen fietstoertochten en eigen fietsmeerdaagsen aangemeld bij de NTFU, fietstoertochten en fietsmeerdaagsen georganiseerd door zusterverenigingen in binnen- en buitenland en andere toerfietsevenementen in clubverband.

Enkel en alleen gewone leden zijn gerechtigd clubkleding aan te schaffen. De clubkleding is uitsluitend bestemd voor eigen gebruik. Voor (nieuwe) leden die voor de eerste keer de clubkleding aanschaffen geldt, dat het gehele pakket moet worden afgenomen. Daarna zijn (uiteraard) afzonderlijke bestellingen mogelijk.

PRIJSLIJST RTC KLEDING.

1) Koerstrui korte mouw: EUR  26,00

2) Koerstrui lange mouw: EUR  33,00

3) Koersbroek met zeem kort: EUR  50,00

4) Lange broek (zonder zeem) met bretels: EUR  42,50

5) Body protector (bodywarmer): EUR  39,00

6) Winterjack: EUR  66,00

7) Sokken: EUR    7,50

8) Armstukken: EUR  14,00

9) Beenstukken: EUR  21,00

10) Piratenmuts: EUR  12,50

11) Handschoenen: EUR 17,50

Set 1 a 150 euro: 1/2/3/4/5

Set 2 a 130 euro: 1/2/3/5/9

Set 3 a 52,50 euro: 1/3

Let op: Een nieuw lid kan complete of beperkte set aanschaffen tegen een éénmalige setprijs korting.

De prijzen van individuele kledingstukken en het kledingpakket kan aangepast worden.

Hoofdsponsor van RTC Twente - Fietz Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Morein Kunststoffen Hoofdsponsor van RTC Twente - Rabobank Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Welkoop Denekamp