Hoofdsponsor van RTC Twente - Fietz Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Morein Kunststoffen Hoofdsponsor van RTC Twente - Landgoed de Holtweijde Hoofdsponsor van RTC Twente - Welkoop Denekamp

24 mei Pinkster-Sponsorrit

Geplaatst op 4-5-2021 door Redactie

t.b.v. Daniel den Hoed Fonds

 
Tour for Life 2021

Al eerder reden zowel Marcel als Marlies Vlek de Tour for Life, resp. in 2012 en 2019. De Tour for Life is een monsterfietstocht van 1.300 km van Italië naar Nederland, in 8 dagen, met maar liefst 19.000 hoogtemeters. Elke dag ca. 165 km.
 
Doel

Is om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor het Daniel den Hoed Fonds dat onderzoek naar kanker mogelijk maakt, de ziekte die we maar niet onder de duim krijgen en waar iedereen mee te maken krijgt, direct of indirect. De kosten voor reis en verblijf dragen de deelnemers helemaal zelf; alle sponsorbijdragen komen 100% ten goede aan het Daniel den Hoed Fonds.
 
Sponsor-rit 2e Pinksterdag

Om onze doelstelling, € 15.000,- aan sponsoring bijeen te brengen, moeten we nog ca. € 2.500,-vinden. Om dat te realiseren organiseren we een Sponsortocht op maandag 24 mei, 2e Pinkster-dag, van 50 of 70 km vanuit Lattrop, start en finish bij de Holtweijde.
 
De minimale bijdrage per deelnemer is € 10,- maar meer mag ook!
 
Corona-proof toeren

Deelnemers starten op eigen gelegenheid met maximaal 2 personen (conform richtlijnen NTFU april 2021), of met meer als dat alweer mag. Sponsorgeld bij de start te voldoen, kopje koffie en plak krentenwegge en op weg. Onder-weg nog een versnapering en een drankje bij aankomst.
 
Bij mooi weer is het terras open; eigen kosten voor consumpties. Starten vanaf 09:30 uur.
 
Help ons om Kanker Kansloos te maken!

Opgeven deelnemers via e-mail naar: marcelvlek@holtweijde.nl. Geef direct alle namen van je team door en de afstand die jullie rijden.
 
Meer informatie vind je hier: Sponsorrit Pinksteren 2021
 

Hoofdsponsor van RTC Twente - Fietz Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Morein Kunststoffen Hoofdsponsor van RTC Twente - Landgoed de Holtweijde Hoofdsponsor van RTC Twente - Welkoop Denekamp