Hoofdsponsor van RTC Twente - Fietz Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Morein Kunststoffen Hoofdsponsor van RTC Twente - Rabobank Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Welkoop Denekamp

Nieuws van de Bestuurstafel

Geplaatst op 27-6-2018 door

AVG

Sinds 25 mei van dit jaar is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dit betekent dat in de gehele Europese Unie dezelfde privacywetgeving geldt. Ook wij als RTC Twente hebben ons te houden aan de regels / richtlijnen van deze nieuwe privacywetgeving. Om dit gerealiseerd te krijgen hebben wij met de NTFU een "verwerkingsovereenkomst" gesloten. Zo weten wij zeker dat deze organisatie de gegevens van onze leden correct verwerkt en hier discreet mee omgaat. Tevens hebben wij een Privacy Policy opgesteld. Deze Privacy Policy geeft heldere en transparante informatie hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

De Privacy Policy staat vermeld op onze site (-> AVG Regelement RTC Twente)

Gezien voorgaande menen wij te kunnen concluderen te voldoen aan de AVG. Mochten jullie naar aanleiding hiervan aanvullende vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

EHBO Cursus

In het najaar willen we de RTC leden weer kosteloos een nieuwe EBHO cursusmodule aanbieden. Dit in samenwerking met de EHBO Denekamp. Na afronding van de cursus ben je in het bezit van het officiële basisdiploma EHBO. De volledige module inclusief examen bestaat uit negen avondbijeenkomsten.

Mocht je hier belangstelling voor hebben meld je dan aan op nieuwsrtctwente@gmail.com

 

JUBILEUMGESCHENK

Tijdens het jubileumweekend is al aangekondigd dat we ook dit jubileumjaar een uniek jubileumgeschenk voor jullie hebben geregeld ter gelegenheid van ons 40-jarig bestaan. 

Voor alle leden van RTC Twente hebben we dan ook een paar fantastische jubileumsokken klaar liggen. Vanaf nu kun je deze afhalen bij Fietz in Denekamp!

 

Hoofdsponsor van RTC Twente - Fietz Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Morein Kunststoffen Hoofdsponsor van RTC Twente - Rabobank Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Welkoop Denekamp