Hoofdsponsor van RTC Twente - Fietz Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Morein Kunststoffen Hoofdsponsor van RTC Twente - Rabobank Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Welkoop Denekamp

Nieuws van de Bestuurstafel

Geplaatst op 10-3-2019 door webredactie

Noaberkrachttoer

Op zondag 31 maart 2019 vindt de Rabo Noaberkrachttoer weer plaats. 

Deze wielertocht wordt georganiseerd  in samenwerking met WTC Geesteren. De toertocht voert de wielrenners door het fraaie landschap van de Noaberkrachtkernen van Noord-Oost Twente. De route loopt over goede secundaire wegen waarbij de Kuiperberg, de Tankenberg, de Paasberg en de Lönsberg (Duitsland) in het parcours als scherprechters zijn opgenomen.

De Rabo Noaberkrachttoer is dit jaar wat eerder in het seizoen gepland dan we gewend zijn. De route kent twee afstanden. Er is namelijk een route van 85 km en een lange route van 135 km. Start en finish in Denekamp is bij Café Restaurant Concordia. Je kunt vertrekken van 8.00 uur-10.00 uur. De klok gaat overigens een uur vooruit waardoor je een korte nacht krijgt. Hou rekening met het verzetten van de tijd!

Fietsverlichting

Zichtbaarheid van fietsers is van groot belang voor de veiligheid van fietsers. Fietsverlichting is daarbij cruciaal. Zeker gezien het feit dat we als club op de woensdagavond in het voorjaar vaak met de invallende duisternis terugkomen. Tevens ben je tijdens de rit op de donkere routestukken veel beter zichtbaar. We willen iedereen dringend adviseren om de verlichting te voeren met name op de woensdagavondritten.

“GRAFSCHAFTER ANFIETSEN” 

Neuenhaus en het aangrenzende Twente zijn fietsregio’s bij uitstek! Hier worden jaarlijks tal van fietskilometers gemaakt!

“GRAFSCHAFTER ANFIETSEN” fietsbeurs in Neuenhaus!

Dit jaar is de Anfietsdag op zondag 7 april met als einddoel de plaats Neuenhaus. In het centrum kunt u een bezoekje brengen aan een gezellige toeristenbeurs waarbij de nadruk ligt op het thema fietsen en alles wat daarmee te maken heeft. In de binnenstad staan tal van kraampjes, kun je lekker eten & drinken, klinkt er live muziek en zijn alle winkels geopend. 

De route à € 2,00 is vanaf zaterdag 6 april verkrijgbaar bij de VVV Denekamp (locatie Wonderryck Twente én boekhandel Brummelhuis Denekamp. 

Zondag 7 april kunt u starten vanaf locatie Wonderryk Twente vanaf 12.00 uur.Hoofdsponsor van RTC Twente - Fietz Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Morein Kunststoffen Hoofdsponsor van RTC Twente - Rabobank Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Welkoop Denekamp