Hoofdsponsor van RTC Twente - Fietz Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Morein Kunststoffen Hoofdsponsor van RTC Twente - Landgoed de Holtweijde Hoofdsponsor van RTC Twente - Welkoop Denekamp

Nieuws van de Bestuurstafel Mei

Geplaatst op 29-5-2019 door webredactie

Sponsoring

Zoals op de afgelopen jaarvergadering al is aangegeven stopt de Rabobank na vele jaren trouwe dienst als sponsor van RTC Twente. De Rabobank heeft haar sponsorbeleid gewijzigd wat voor RTC Twente betekent dat wij uitsluitend nog de opbrengsten krijgen uit de Rabo Clubkas Campagne. Dit jaar was dat EUR 533,20. RTC Twente wil Rabobank hartelijk danken voor de sponsorbijdrage en de prettige samenwerking. Mede door de bijdrage van de Rabobank is RTC Twente nog altijd financieel een gezonde sportvereniging!

We zijn erg verheugd dat we inmiddels een nieuwe sponsor hebben kunnen aantrekken. De nieuwe sponsor van RTC Twente zal Landgoed de Holtweijde zijn! Marcel en Marlies Vlek willen door middel het sponsoren van RTC Twente, een drempelverlagend effect realiseren en De Holtweijde voor iedereen toegankelijk maken. Daarnaast zijn ze natuurlijk beide clublid en wielerliefhebbers. Zo gaat Marlies van 25 augustus tot 1 september de Tour for Life fietsen. Op onze site tref je meer informatie aan over deze uitdaging.

http://www.rtctwente.nl/nieuws/tour-for-life_rtc-er-marlies-vlek-doet-mee-dit-jaar

Eveneens zijn we blij om te kunnen melden dat de overige sponsoren, Morein, Welkoop en Fietz voor drie jaar hebben bijgetekend als sponsor van RTC Twente. Benno, Ruud en Michel bedankt dat jullie de club de komende jaren wederom een warm hart toedragen en hopen op een hele prettige samenwerking zoals we die de afgelopen jaren ook met jullie hebben gekend.

Kleding (commissie)

Inmiddels fietsen we al weer ruim vijf jaar in de huidige fietskleding. Mede door de komst van de nieuwe sponsor Holtweijde, en in overleg met de sponsoren, is besloten dat we met ingang van het fietsseizoen 2020 de leden van RTC Twente in een nieuw ‘jasje’ gaan steken. Op de jaarvergadering in februari is een kledingcommissie samengesteld die binnenkort bij elkaar komt.

De komst van nieuwe clubkleding betekent ook dat we de oude kleding niet meer bijbestellen. Er ligt nog een voorraad die je vanaf heden tegen 50% van het normale tarief kunt aanschaffen. Deze aanbieding is van toepassing op het shirt korte mouw, shirt lange mouw, lange- en korte fietsbroeken, bodyprotector en RTC Twente handschoenen.

Tandemtocht

De regiogroep Overijssel van de Oogvereniging organiseert op zaterdag 6 juli 2019 een tandem fietstocht in Beuningen (Ov) voor blinden en slechtziende leden van onze regiogroep. Er wordt een tocht van circa 50 km gefietst, maar zijn op zoek naar voorrijders, die het leuk zouden vinden een dag te tandemen.

Wanneer er mensen bereid zijn om mee te fietsen op zaterdag 6 juli, kunnen zij een mail sturen naar overijssel@oogvereniging.nl of bellen naar 0620748817.

Fietsweekenden melden bij NTFU

Binnen de verschillende fietsgroepen van RTC Twente worden jaarlijks groepsuitjes georganiseerd. Sinds begin dit jaar wil de verzekeraar van de NTFU weten dat er een fietsweekend (al dan niet in het buitenland) plaatsvindt. Dergelijke initiatieven worden namelijk aangemerkt als clubritten. Het vriendelijke verzoek vanuit het bestuur is dan ook om dit soort initiatieven te mailen naar: bestuurrtctwente@gmail.com. Wij zorgen er dan voor dat dit ook op de juiste wijze bij de NTFU wordt geregistreerd. Voor meer info zie: https://www.ntfu.nl/clubs/verzekeringen-voor-clubs/ongevallenverzekering

Support for Nature/Staatsbosbeheer

Het is jullie vast en zeker niet ontgaan dat WTC Tubbergen gedurende één jaar geen ontheffing krijgt om gebruik te maken van de natuurterreinen van Staatsbosbeheer. De aanleiding hiervoor is een incident met een groepje mountainbikers, in WTC Tubbergen clubkleding, in een natuurgebied nabij Kloosterhaar.

Support for Nature/Staatsbosbeheer betreurt de gang van zaken en hoopt in de toekomst waar mogelijk de mountainbikers, die zich begeven in een natuurgebied, persoonlijk een boete van 90 euro op te kunnen leggen. De sanctie die WTC Tubbergen is opgelegd wordt overigens niet teruggedraaid.

Hoofdsponsor van RTC Twente - Fietz Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Morein Kunststoffen Hoofdsponsor van RTC Twente - Landgoed de Holtweijde Hoofdsponsor van RTC Twente - Welkoop Denekamp