Hoofdsponsor van RTC Twente - Fietz Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Morein Kunststoffen Hoofdsponsor van RTC Twente - Landgoed de Holtweijde Hoofdsponsor van RTC Twente - Welkoop Denekamp

Nieuws van de bestuurstafel oktober 2020

Geplaatst op 1-10-2020 door Redactie

Rabo ClubSupport

RTC Twente doet mee met Rabo ClubSupport 2020. Rabo ClubSupport is de nieuwe Rabo Clubkas Campagne. Een nieuwe naam en een iets ander jasje! Nieuw is dat alleen Rabobank-leden vanaf 12 jaar kunnen stemmen. En klant zijn, is iets anders dan lid. Rabo-klanten checken snel en eenvoudig in de Rabo App of ze al lid zijn. Geen lid, dan kunnen ze dat direct zelf in de app regelen. Ook het stemmen gaat dit jaar via Rabo Internetbankieren of de Rabo App.

Het bestedingsdoel dit jaar is voor RTC Twente het vervangen van de sponsormaterialen die wij gebruiken bij het organiseren van onze toertochten. Stemmen is mogelijk van 5 oktober t/m 25 oktober! 

Breng hier je stem uit op RTC Twente.

Welkoop Köttelpeern Classic

In overleg met de crosscommissie is besloten dat we dit jaar de Welkoop Köttelpeern Classic niet door kunnen laten gaan. Gezien de huidige strenge landelijke coronamaatregelen die sinds 29 september jl. van kracht zijn kunnen wij als organisatie en bestuur de veiligheid van onze leden en andere deelnemers niet garanderen ook niet in een afgeslankte vorm. We hopen, samen met jullie, dat we spoedig weer dergelijke evenementen kunnen organiseren zonder enige restrictie.

Uitlevering clubkleding RTC Twente

Zoals reeds eerder gecommuniceerd zal naar verwachting eind oktober 2020 de bestelde clubkleding uitgeleverd worden. Dit betreft alleen kleding die in bestelronde 2 is besteld en betaald door leden. Daarna zal er clubvoorraad worden aangelegd en naar verwachting zal er in december 2020 een nieuw bestelmoment komen.

Meer informatie over de kleding vind je hier.

Spinning Joy-Me

Evenals afgelopen jaar heeft Sportcentrum Joy Me ook dit jaar weer een aanbieding voor RTC Twente leden. Voor € 28,- per maand kunnen leden van RTC onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten van Sportcentrum Joy Me. Dit betekent dus RPM, gebruik toestellen, gebruik sauna, etc! Indien niet meer dan 3x per maand het sportcentrum wordt bezocht, betaalt men slechts € 7,00 per keer!

Vanaf nu moet je wel je spinbike reserveren! Dit kan via de app van Joy Me. Op de website zie je hoe je de app kunt downloaden en hoe je kunt reserveren. Neem bij vragen contact op met info@joy-me.nl. Koffie en thee is gratis.

Hoofdsponsor van RTC Twente - Fietz Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Morein Kunststoffen Hoofdsponsor van RTC Twente - Landgoed de Holtweijde Hoofdsponsor van RTC Twente - Welkoop Denekamp