Hoofdsponsor van RTC Twente - Fietz Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Morein Kunststoffen Hoofdsponsor van RTC Twente - Landgoed de Holtweijde Hoofdsponsor van RTC Twente - Welkoop Denekamp

Nieuwsupdate januari 2021

Geplaatst op 27-1-2021 door Redactie

 


We zijn alweer een tijdje onderweg in 2021, het wielerseizoen staat over ruim 6 weken alweer voor de deur. Laten we hopen dat de maatregelen het weer toelaten om samen te fietsen.

In aanloop naar het nieuwe seizoen hebben we nog een aantal updates rondom de vereniging.

Algemene Ledenvergadering 2021

We zijn gewend om de Algemene Ledenvergadering in februari te houden. Zoals jullie begrijpen zal deze niet in februari plaatsvinden maar worden doorgeschoven naar een later moment dit jaar. Mocht het helemaal niet lukken om een fysieke ALV te organiseren, dan kunnen we uiteraard nog altijd kiezen om deze digitaal te organiseren. We zijn als bestuur hier vooralsnog geen voorstander van.

Update COVID-19

Helaas hebben we nog altijd te maken met de beperkingen die een ieder van ons zijn opgelegd doordat COVID-19 rondwaart. Voor de leden betekent dit nog altijd dat we met maximaal twee personen mogen fietsen, mits anderhalve meter in acht wordt genomen. Meer aanvullende informatie vind je op NTFU Wielersportbond

Start wegseizoen 2021

Het wegseizoen start op zondag 7 maart a.s. om 9.00 uur. Desalniettemin begrijpt iedereen dat dit afhankelijk is van de coronamaatregelen die op dat moment van kracht zijn.

Activiteitenkalender 

Tijdens de ALV wordt tevens de activiteitenkalender 2021 gepresenteerd. De ALV is doorgeschoven naar een later moment dit jaar, zoals jullie hierboven hebben gelezen. Uiteraard zijn we ook dit jaar van plan om er een mooi verenigings- fietsjaar van te maken. Daarom hebben we toch de activiteitenkalender 2021 op onze website gezet. De activiteiten jaarfeest, zomeractiviteit en ALV ontbreken vooralsnog op de kalender maar worden gedurende het jaar hopelijk toegevoegd.

Nieuwe bestelronde clubkleding RTC Twente

In aanloop naar het nieuwe seizoen zal er ook een bestelmogelijkheid komen voor nieuwe kleding. Dit geldt voor nieuwe kleding, maar ook voor bestaande leden die het bestaande pakket willen aanvullen. De bestelling zal wederom via de webshop van KCC plaatsvinden, betaling geschiedt ook via de webshop. 

In tegenstelling tot eerdere bestelrondes; handschoenen, sokken, arm- & beenstukken zijn rechtstreeks te verkrijgen via FietZ in Denekamp.

Jullie worden in de loop van volgende week per mail geïnformeerd, de webshop zal vanaf vrijdag 5 februari tot en met vrijdag 19 februari geopend zijn.

Door de impact van COVID-19 zijn levertijden onzeker, maar streven we naar maximaal 8 weken. Jullie worden tijdig op de hoogte gehouden over vorderingen en de voortgang. 

Tot slot

Waarschijnlijk is 2020 het meest vreemde jaar ooit voor velen van jullie geweest. We hebben voor het eerst te maken gehad met virus beperkende maatregelen. Van niet meer handen schudden tot een maximale groepsgrootte, vuurwerkverbod, thuiswerken en reisbeperkingen. Dit heeft heel veel van ons aanpassingsvermogen gevergd en het was zeker niet altijd even makkelijk om hieraan braaf gehoor te geven. Hopelijk heeft het virus jullie niet in zijn greep gekregen.

We willen je als bestuur heel erg bedanken voor jullie fietsflexibiliteit het afgelopen jaar. Net als jullie hopen we dat we ook op fietsgebied weer terug kunnen naar ‘normaal.’ Tot die tijd willen we zeggen: ’Nog even volhouden en vooral blijf gezond en fietsen natuurlijk!’

P.S. Houd jullie brievenbus de komende dagen in de gaten!

Groet,
RTC Twente

Hoofdsponsor van RTC Twente - Fietz Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Morein Kunststoffen Hoofdsponsor van RTC Twente - Landgoed de Holtweijde Hoofdsponsor van RTC Twente - Welkoop Denekamp