Hoofdsponsor van RTC Twente - Fietz Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Morein Kunststoffen Hoofdsponsor van RTC Twente - Landgoed de Holtweijde Hoofdsponsor van RTC Twente - Welkoop Denekamp

Nieuwsupdate november 2020

Geplaatst op 1-11-2020 door Redactie

In juni 2020 hebben jullie de mogelijkheid gehad om KCC clubkleding van RTC Twente bij te bestellen via de webshop. Diegene die daarvoor gekozen hebben en een succesvolle bestelling & betaling hebben gedaan, kunnen de bestelde stukken vanaf vrijdag 13 november a.s. afhalen bij FietZ in Denekamp.

Mocht je geen kleding hebben besteld, of te laat zijn geweest,  er volgt eind december / begin januari 2021 weer een nieuwe bestelronde zodat iedereen in het nieuwe seizoen weer goed gekleed op de fiets zit. 

Wel zal er voorraad aangelegd worden bij FietZ in Denekamp, maar deze wordt uitsluitend gebruikt voor nieuwe leden of ter vervanging van een garantie- of schade product.

Heb je een garantiegeval, volg dan de procedure zoals beschreven op website.

Zoals eenieder weet zijn de maatregelen omtrent samenzijn en buiten sporten weer aangescherpt. Op dit moment mag er maximaal met 2 personen samen gesport worden buiten, dit geldt ook voor fietsers. Wij vragen dan ook nadrukkelijk aan de leden van RTC Twente om zich aan deze richtlijn te houden, tot nader bericht vanuit de NTFU.

Meer informatie vind je op de website van de NTFU. Wij rekenen op jullie medewerking.

De uitslag van de Rabo ClubSupport is inmiddels bekend gemaakt. RTC Twente ontvangt een bedrag van € 584,68, dit is een mooie verbetering van vorig jaar. De opbrengst komt ten goede van de aanschaf van nieuwe sponsormaterialen, waarop we het nieuwe logo en de sponsoren kunnen tonen tijdens evenementen.

Allemaal bedankt voor jullie deelname.

Hoofdsponsor van RTC Twente - Fietz Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Morein Kunststoffen Hoofdsponsor van RTC Twente - Landgoed de Holtweijde Hoofdsponsor van RTC Twente - Welkoop Denekamp