Hoofdsponsor van RTC Twente - Fietz Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Morein Kunststoffen Hoofdsponsor van RTC Twente - Landgoed de Holtweijde Hoofdsponsor van RTC Twente - Welkoop Denekamp

Nieuwsupdate winter 2021

Geplaatst op 19-10-2021 door Redactie

Welkoop Köttelpeern Classic

Op 24 oktober wordt de Welkoop Köttelpeern Classic weer gehouden. Start en finish is zoals we gewend zijn bij de IJskuip. De drie routes zijn 35, 45 en 55 km lang. Je kunt starten vanaf 9.00 uur. Deelname kan uitsluitend met Corona QR code of anderszins bewijs van vaccinatie, herstel of recente negatieve test. 

We hopen op een grote opkomst vanuit de leden! Graag tot zondag!


Clubkleding

Bestelde kleding is uitgeleverd door KCC en af te halen bij FietZ in Denekamp. Ook hebben we de club voorraad weer aangevuld en kan kleding rechtstreeks bij FietZ afgehaald worden. Betaling geschiedt via een machtigingsformulier. Een volgende bestelronde staat gepland voor januari 2022.


Rabo Club Support

Rabobank investeert elk jaar een deel van haar winst in verenigingen en stichtingen met Rabo Clubsupport. Je kunt tot 25 oktober als Rabobank lid weer je stem uitbrengen. RTC Twente wil met het beschikbare bedrag een cursus Wegkapitein bij de NTFU aanbieden aan de leden die dit willen. Hier komen we uiteraard nog uitgebreid op terug. 

Stemmen kan op de volgende link: Rabo ClubSupport - Rabobank


Spaar je club gezond met Plus Jan ter Steege

Ook organiseert supermarkt Plus Jan ter Steege een sponsoractie. Tot en met 13 november kun je sparen voor sponsorpunten om clubs een steuntje in de rug te geven. RTC Twente doet hieraan mee. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je een actiepunt. Dit is een voucher met een unieke code die je kun activeren op de actiesite. 

Meer informatie zie: Spaar voor je club - spaaractie | PLUS

 

Werkgroep Ledenwerving

Tijdens de algemene ledenvergadering afgelopen september hebben we uitgebreid stil gestaan bij de duurzaamheid van onze vereniging. Een van de thema’s die naar voren zijn gekomen is het groeiende aantal leden, waarbij wij graag willen kijken hoe we attractiever kunnen worden voor een specifieke leeftijdsgroep van 25 - 44 jaar en in deze groep een ledengroei te realiseren.

Graag vernemen we van jullie, wie interesse heeft om onderdeel te zijn van deze werkgroep? Heb je ideeën, suggesties of wil je ondersteunen? Meld je aan via bestuur@rtctwente.nl. 

 

Familierit Koningsdag

Al jaren organiseert een vast groepje de Koningsdag gezinsfietstocht. Dit doen ze met veel plezier en toewijding, maar zoeken ook naar vernieuwing. De organisatie is op zoek naar nieuw elan. Leden die met een frisse blik en veel enthousiasme een fietstocht willen organiseren. Mocht je het leuk vinden om in eerste instantie in samenwerking met de huidige commissie de tocht te organiseren maar na verloop van tijd met jullie eigen groepje dit stokje over te nemen, stuur dan een mailtje naar: bestuur@rtctwente.nl.

 

Hoofdsponsor van RTC Twente - Fietz Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Morein Kunststoffen Hoofdsponsor van RTC Twente - Landgoed de Holtweijde Hoofdsponsor van RTC Twente - Welkoop Denekamp