Hoofdsponsor van RTC Twente - Fietz Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Morein Kunststoffen Hoofdsponsor van RTC Twente - Landgoed de Holtweijde Hoofdsponsor van RTC Twente - Welkoop Denekamp

Zomerupdate 2021

Geplaatst op 20-7-2021 door Redactie

Algemene Ledenvergadering 2021

Onze jaarlijkse ledenvergadering heeft wegens COVID-19 geen doorgang kunnen vinden februari jl., maar wij hopen dat de maatregelen het toestaan om deze alsnog te houden;

Datum:  donderdag 9 september 2021

Locatie:  Landgoed de Holtweijde te Lattrop 

Aanvang:  19.30 uur 

We kijken uit naar jullie aanwezigheid, na een lange periode zou het mooi zijn om weer met een club bij elkaar te komen en het laatste nieuws rondom de vereniging te mogen delen met jullie. Graag tot dan!

 

Nieuwe clubritten

Op verzoek van een aantal actieve leden zijn er twee nieuwe clubritten aan het programma van RTC Twente toegevoegd, te weten op dinsdag en donderdag. Deze groepen kennen een rustig karakter en staat plezier en gezelligheid voorop. Op dinsdag wordt er om 13.00 uur vertrokken en op donderdag om 13.30 uur. Voor meer informatie bekijk ons website.

 

Koffie met gebak met je groep

Een traditie die we graag in stand willen houden vindt ook dit jaar weer plaats, het jaarlijkse koffie met gebak moment voor alle groepen. Op zondag 29 augustus 2021 is er voor iedere groep een bedrag beschikbaar om na de clubrit van 09.00 uur koffie met gebak op kosten van de vereniging te nuttigen. Maak hier allen gretig gebruik van, om lekker bij te praten na de vakanties.

 

Clubkleding tijdens groepsritten

Het zou overbodig moeten zijn, maar helaas constateren wij steeds vaker dat niet iedereen de voorgeschreven clubkleding draagt. We willen daarom ook met kleding verzoek, iedereen het passende tenue draagt op zondag, dinsdag, woensdag en donderdag tijdens de vastgestelde clubritten.

Deze richtlijn geldt voor alle leden, zonder uitzondering en is verplicht gesteld in het clubreglement, wij rekenen op jullie medewerking.

 

Hoofdsponsor van RTC Twente - Fietz Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Morein Kunststoffen Hoofdsponsor van RTC Twente - Landgoed de Holtweijde Hoofdsponsor van RTC Twente - Welkoop Denekamp