Hoofdsponsor van RTC Twente - Fietz Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Morein Kunststoffen Hoofdsponsor van RTC Twente - Landgoed de Holtweijde Hoofdsponsor van RTC Twente - Welkoop Denekamp

Informatie en prijslijst clubkleding RTC Twente

De RTC Twente heeft als kledingleverancier KCC. Nieuwe clubkleding is via de webshop van KCC te bestellen en wordt bij FietZ te Denekamp afgeleverd. 

Meer informatie over de kleding, mail naar kleding@rtctwente.nl.

Het garantieformulier kun je hier downloaden

Prijzen zijn incl. BTW. Prijzen voor heren en dames zijn gelijk.
 
Bestelmomenten:

Het eerst volgende bestelmoment: december 2020
Verwachte leverdatum: februari / maart 2021

Maatvoering:
 
Wielerkleding hoort strak aan het lichaam te sluiten en kent een sportieve pasvorm. Houd rekening met de juiste pasvorm en ga niet uit van een oude kledingmaat of andere referentie. Maten zijn beschikbaar vanaf maat 1 (XXS) tot maat 8 (XXXL). 
 
Handschoenen & sokken:

RTC Twente heeft eigen sokken (middelhoog & hoog) passend bij het nieuwste tenue. Deze zijn te koop bij FietZ in Denekamp en kunnen contant of met PIN betaald worden aan FietZ. Dit geldt tevens voor de zomerhandschoenen.

Procedure nieuwe leden:

Nieuwe leden kunnen kleding bestellen via de webshop van KCC. Tweemaal per jaar zal de webshop opengesteld worden voor gebruik en kan kleding naar keuze besteld worden. Betaling geschiedt via iDeal en uitlevering vindt 6 - 8 weken na bestelling plaats. De kleding is af te halen bij FietZ in Denekamp.

Procedure bestaande leden:

Hierbij houdt RTC Twente eenzelfde proces aan als bij nieuwe leden als het gaat om een complete set. Indien het een enkel stuk betreft, kan kleding afgehaald worden bij FietZ in Denekamp. Door het machtigingsformulier in te vullen, zal er een incasso plaatsvinden voor betaling.

In geval van schade:

Mocht door een valpartij kleding beschadigd raken, kan deze vervangen worden door een nieuw item uit vooraad bij FietZ Denekamp. oor het machtigingsformulier in te vullen, zal er een incasso plaatsvinden voor betaling.

Garantie:

Indien een kledingstuk niet voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen, kan deze op verzoek worden ingeleverd bij FietZ in Denekamp. Dit kan alleen als een garantiegeval wordt aangemeld via kleding@rtctwente.nl voorzien van foto en toelichting op het garantieformulier. Als er geen melding is gemaakt, zal kleding niet geaccepteerd worden. Je wordt per mail op de hoogte gehouden over de voortgang en afhandeling.

 

Tenue RTC Twente 2020

Hoofdsponsor van RTC Twente - Fietz Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Morein Kunststoffen Hoofdsponsor van RTC Twente - Landgoed de Holtweijde Hoofdsponsor van RTC Twente - Welkoop Denekamp