Hoofdsponsor van RTC Twente - Fietz Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Morein Kunststoffen Hoofdsponsor van RTC Twente - Landgoed de Holtweijde Hoofdsponsor van RTC Twente - Welkoop Denekamp

Wielcontact april 2014

 

Wie zijn..... onze nieuwe sponsoren (Gerwin te Velthuis)


Vol spanning wachten de leden van RTC Twente op het nieuwe clubtenue wat nog even op zich laat wachten. Maar wie zijn, naast Kamphuis Rijwielen en de Rabobank, nou eigenlijk de nieuwe sponsoren van de vereniging? Clubjournalisten Rudi en Gerwin gingen op pad voor een nadere kennismaking met de mede eigenaren Benno Morsink van Morein B.V. en Ruud Wolkotte van Welkoop Denekamp V.O.F.

Morein


Morein is opgericht in 1985. Aanvankelijk was het bedrijf in Denekamp gevestigd maar groeide daar uit haar jasje. Daarom besloot de directie om het bedrijf te verhuizen naar Nordhorn. Inmiddels werken er 15 mensen. Morein recycled kunststof afvalproducten tot kleine kunststof korrels die vervolgens weer gebruikt kunnen worden voor nieuwe producten als emmers, kratten, bloempotten en bidons. Benno houdt zich met name bezig met de financiën in het bedrijf en technologische ontwikkelingen binnen deze sector.

Het bedrijfspand te Nordhorn

-    Benno waarom ben jij sponsor geworden van RTC Denekamp?
B: Inmiddels ben ik 34 jaar lid van RTC en ik vind het heel fijn dat ik op deze manier wat terug kan doen voor de club. Daarnaast heb ik persoonlijk wel wat met fietsen en Morein natuurlijk ook.

-    Hoe bedoel je Morein ook?
B: Re(cycle). Ha,ha.


Welkoop


Vanaf 2007 is Ruud mede eigenaar van de Welkoop in Denekamp. Ooit is hij op zijn 15e begonnen als folderjongen. Na een korte carrière als Landmeetkundige, Ruud heeft nog stage gelopen bij clubgenoot Henk Scholten, zag Ruud toch meer toekomstperspectieven bij de Welkoop.
-    Ruud, wat is voor jou de overweging geweest om clubsponsor te worden?
R: Naast een commercieel belang, ik hoop tenslotte dat de clubleden hun zak brokken niet elders halen maar bij mij, is de missie van de Welkoop: ‘Klanten helpen het buitenleven beter te laten beleven.’ Je begrijpt dat wielrennen perfect in deze missie past.

Wielercarrière

-    Hoe ziet jullie wielercarrière eruit?
B: Ik ben lid van de club sinds 1980 en heb begin jaren ’80 wat wilde koersen gereden. Toch vond ik het leuker om lange afstanden te fietsen en daarom hebben we met een paar clubgenoten besloten om OLAF (onmundig lange afstand fietsers) op te richten. Met deze groep hebben we o.a. de Amstel Gold, de Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik gefietst. Tegenwoordig ga ik met de jongens van groep 2 naar het Sauerland of Limburg.

Benno Morsink, al 34 jaar lid!

R: Toen ik bij de club kwam was ik het jongste lid en kreeg al snel de bijnaam ‘Ruudje.’ Ik vrees dat ik hier nooit meer vanaf kom. Daarvoor fietste ik op zondag vaak met mijn vader op de mountainbike. Mijn eerste wedstrijd was in Mijdrecht, ik werd compleet zoek gereden. Gelukkig ging het steeds beter en heb o.a. districtwedstrijden, meerdaagse wedstrijden en klassiekers gereden als amateur. Na een korte fietsbreak kwam ik sterker dan ooit terug en won in 2007 het criterium in Denekamp. Tegenwoordig heb ik een licentie bij WV Holten en ben nooit te beroerd om de geloste renners in groep 1 terug te brengen….als er tenminste wordt gewacht vooraan.


"Ruudje", inmiddels vader van 3 kinderen; Jet, Pim (foto) en Dex, die dit jaar geboren is.


-    Een vaste rubriek in de interviews is de korte vragenronde.

1.    Wie is je favoriete wielrenner?
B: Hennie Kuiper
R: Mijn vader, hij heeft mij vroeger geïnspireerd en door hem ben ik gaan fietsen. Verder heb ik geen uitgesproken favoriet maar hou over het algemeen wel meer van de klassieke renners.
2.    Wat is je favoriete koers?
B: Luik-Bastenaken-Luik; er zit van alles in deze wedstrijd. Ik kijk ook graag naar de bergetappes van de Tour de France.
R: De Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix.
3.    Wat is jouw meest memorabele wielermoment?
B: De overwinning van Michele Bartoli in Luik-Bastenaken-Luik (1997); de aanvalslust van Bartoli en het ongeloof van medevluchters Laurent Jalabert en Alex Zülle, dat was geniaal.
R: De dood van Fabio Casartelli in 1995 staat voor altijd op mijn netvlies gebrand. Een leuk moment was bijvoorbeeld Johan Museeuw die op een damesfiets met vering de kasseien van Parijs Roubaix (1994) wilde bedwingen en compleet werd zoekgereden door Andrei Tchmil.
4.    Wat is jullie favoriete fietsgebied?
B: De omgeving van Billerbeck; ik rij dan met de auto naar de Schöppingerberg en van daaruit heb ik een fietsroute in de GPS staan van 100 kilometer.  
R: Dit is met voorsprong het vaste rondje van groep 1.
Tot zover een korte kennismaking. Het is fantastisch dat we  binnen de eigen clubleden van RTC Twente twee geweldige nieuwe clubsponsoren hebben kunnen vinden. Wij twijfelen er dan ook niet aan dat de wielervereniging mede daardoor wederom een grote stap vooruit heeft gezet. Kamphuis Rijwielen, Rabobank, Morein en Welkoop, hartelijk dank voor jullie bijdrage!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Alpe d’HuZes 2014 (Rick Willemsen)


Ik ben Rick Willemsen 38 jaar en getrouwd met Susan en heb twee dochters.
Ik werk bij aannemersbedrijf Niehof al s metselaar.
Sinds 10 jaar fiets ik bij RTC. Hierin ben ik erg fanatiek en sla niet gauw een zondag over. Fietsen is mijn passie.
Ik had er al eens vaker  met Susan over gesproken om mee te fietsen met de Alpe D’HuZes maar alleen is dit eigenlijk niet te doen .Juist het teamverband maakt het straks denk ik minder zwaar.Je doet het samen en niet alleen.
Op een zondag in het zwembad kwam ik in gesprek met Marloes Velthuis en zij vertelde dat ze samen met Mirella Boswerger en hun beide mannen mee zou doen aan dit evenement.

Rick in actie tijdens de clubtijdrit van 2013.


Daarnaast hadden 3 anderen zich ook aangesloten en ze zei er is nog een plekje vrij heb jij daar geen belang bij? Na overleg met Susan hebben we besloten er samen voor te gaan ,want het brengt een hoop geregel met zich mee.
Onze vriendin Tanja Johannink ( die ook meefietst) had net haar zus verloren aan kanker dit was ook wel een extra duwt je om mee te doen .Zo kunnen we haar steunen en ons in zetten voor dit doel waarvan we weten dat daar veel geld voor nodig is.
Na een vergadering met alle families bij elkaar hebben we een aantal initiatieven opgezet met elkaar.
Op 13 februari organiseren wij een lady’s night in het Kultuurhoes , op 8 maart een mountainbike clinic met Erwin Nijboer , 9 maart een hardloop clinic met Huub van Langen op 29 maart is er een Running Diner  en 5 april een wielren clinic met Herman Snoeijink daarnaast komt er nog een benefietavond bij De Musketier met een band en een veiling. Al deze mensen doen dat belangeloos wat natuurlijk helemaal super is.
Je kunt natuurlijk deelnemen aan deze initiatieven daarmee sponsor je ons ,maar ook op de pagina www.opgevenisgeenoptie.nl  kun je geld doneren aan ons Team. Nog een optie is ons steunen door geld te storten op rekeningnummer : 16.02.73.919 tnv Team Denekamp goed AD6.We hebben als streef doel om met ons achten 30.000 euro op te halen.
Ik zelf train op dit moment veel op de tacks in huis aangezien het vroeg donker is. Wel train ik elke zondag en zaterdag op de weg en als het straks langer licht is weer op de woensdagen met RTC en de dinsdag en de donderdag op de baan in Oldenzaal.
Ik wil namelijk 6 keer de Alpe d’Hues beklimmen daarom ga ik op 13 april met mijn teamgenoten ook de toertocht in het teutoborgerwald rijden om een beetje het berg gevoel te trainen.
Sportieve groeten Rick Willemsen

Meer info vind je in het bijgevoegde PDF

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Noaberkrachttoer (bestuur)


RTC Twente organiseert elk voorjaar een fietstoertocht. Deze tocht die bij de insiders bekend staat als de `Pre Pain tocht` heeft een opvolger gekregen. Een opvolger die luistert naar de naam; `Noaberkrachttoer`.
In navolging van het samenwerkingsverband “Noaberkracht”  van de gemeente Dinkelland en de gemeente Tubbergen, hebben ook de wielerverenigingen in deze gemeenten de handen ineen geslagen.
WTC Tubbergen,  WTC Geesteren en RTC Twente hebben gezamenlijk een prachtige tocht door het glooiende landschap van  Noord Oost Twente uitgezet. Hierbij worden alle kernen ,  negentien om precies te zijn, in de beide gemeenten aangedaan. De fietstoertocht die maar liefst  139 km lang is voert over goede secundaire wegen en natuurlijk zijn  de Twentse heuvels waaronder de Kuiperberg, de Tankenberg, de Paasberg en de Hooidijk in het parcours opgenomen.  Tevens wordt een kleine lus door Duitsland gelegd zodat ook de Lönsberg kan worden beklommen.  Vind je de afstand van 139 km te lang dan kan de route ingekort worden tot 65 km.
Deelnemers kunnen op maar liefst vier plaatsen opstappen, te weten Geesteren (Kottink), Tubbergen (Camping Kaps), Ootmarsum (De Postelhoek) en Denekamp (Marktzicht). Er kan tussen 8.00 uur en 9.00 uur gestart worden.

De route van deze mooie tocht is 139 kilometer. Er kunnen nog wat kleine veranderingen in de route worden opgenomen.

Op alle vier plekken is scan&go mogelijk. Inschrijfgeld voor NTFU leden bedraagt € 3,- en voor niet leden € 4,-.
De tocht is geheel uitgepijld en is vooral geschikt voor wielrenners, maar ook ATB’ers zijn van harte welkom. Iedereen, lid of geen lid, kan deelnemen. Wel is de valhelm verplicht. Mocht je onderweg pech krijgen dan bel je de bezemwagen. Pauzeren kan bij alle vier opstapplaatsen.
Onze sponsor Smithuis bakkerijen / Pré Pain heeft gezorgd voor heerlijke krentenbollen, ook een muesli reepje  ligt voor jullie klaar, dus honger hoef je niet te krijgen.
Naast de fietstoertocht is er ook nog de mogelijkheid om deel te nemen aan een familiefietstocht over een afstand van 35 km. Deze familiefietstocht is vooral geschikt voor jong en oud op de gewone of elektrische fiets. De tocht gaat over verharde en onverharde fietspaden en secundaire wegen. Opstappen is mogelijk tussen 9,00 en 11.00 uur in Ootmarsum (Postelhoek) of Tubbergen (Camping Kaps).  Door een financiële bijdrage van de Gemeente Dinkelland en Tubbergen is deelname aan deze familietocht geheel gratis.  Het moge duidelijk zijn dat zij het initiatief van de wielerverenigingen van harte toejuichen.  Als de zon ons niet in de steek laat belooft het een prachtig evenement te worden met een grote deelname. Noteer maar vast in jouw agenda zondag 25 mei a.s.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 X LA MARMOTTE 2014 (Gerwin te Velthuis)

In 2011 reden Rudi en ik op vier achtereenvolgende dagen vier keer de Franse cyclosportive ‘la Marmotte.’ Voor degenen die nog niet weten wat La Marmotte precies is; La Marmotte is één van de bekendste buitenlandse prestatietochten van 175 kilometer met daarin de Glandon, Telegraph, Galibier en Alpe d’Huez opgenomen.

Begin juli 2014 zullen we wederom 4x deze loodzware tocht. Waarom? Zeg nou zelf, wat is er nu mooier dan het fietsen van één of meerdere fietstochten in het hooggebergte? Om de pijn in je benen te verzachten geniet je van de prachtige vergezichten tijdens het beklimmen van de Alpencols. Met snelheden boven de 80 kilometer waan jij je net een echte prof gedurende de afdalingen. De beloning voor de inspanning komt ’s avonds bij het diner wanneer jij jezelf trakteert op een heerlijke halve liter Kronenbourg.

Zonder goede verzorging is een project als 4xlamarmotte bijna niet te doen!

Rudi is dan net 50 jaar en voor hem is het de ultieme uitdaging om weer te proberen "4 x goud" te halen, het liefst in één of meerdere leeftijdsklassen lager.

Soigneur Gait Ensink en ploegleider Bennie Koekkoek zullen Rudi en Gerwin fysisch en moreel bijstaan. Vanuit groep 1 is ook animo ontstaan om af te reizen richting Frankrijk om daar in elk geval één keer La Marmotte te fietsen, waarschijnlijk na de zomervakantie.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in ‘La route à Le Bourg d’Oisans’ kunnen ons trainingen en ervaren van de voorbereiding bekijken op www.facebook.com/4xlamarmotte.nl.

Au revoir!

Hier een link naar een filmpje wat in 1993 gemaakt is van onze eerste la Marmotte met groep 1

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Gebruik van Garmin GPS apparaten en GPS routes RTC Twente (Bestuur)

Beste clubleden, zoals vorig jaar vermeld in Wielcontact heeft de RTC Twente van de Stichting Wielerevenementen Dinkelland een tweetal Garmin GPS toestellen cadeau gekregen. Dit is prachtig gebaar van deze stichting en de bedoeling is dat jullie als lid van de RTC Twente gebruik gaan maken van deze GPS toestellen. Naast deze GPS toestellen heeft RTC Twente via Jan Pauptit (www.janpauptit.nl), Jos Wageman en Rudi Nijmeijer ook de beschikking over diverse GPS routes. Dit kan zijn in de directe omgeving, maar ook verder weg zoals in het Teutoburgerwald, Sauerland, Zuid Limburg of de Ardennen om maar een paar geliefde fietsgebieden te noemen.

Ieder lid van de RTC Twente kan een toestel lenen gedurende maximaal één week voor tochten in groepsverband of individueel.
Zit je te denken over de aanschaf van een dergelijk apparaat maar hik je nog een beetje tegen de kosten aan, probeer de Garmin Edge 810 gerust en bel (0541-353774) of mail Jos Wageman jos.joke.wageman@gmail.com even om na te gaan of er een apparaat beschikbaar is. Zoek je een route  in één van eerder genoemde fietsgebieden laat dit Jos dan even weten dan kan hij deze routes al vast in het geheugen van de Garmin zetten.

Inmiddels kan er veel meer met de GPS dan een paar jaar gelden, routes kunnen zo via facebook worden gedeeld, je kunt zelfs met de Edge 810 "gevolgd"worden via een app van Garmin en je kunt de data direct overdragen naar je mobiele telefoon, zodat je je trainingsgegevens ook altijd bij de hand hebt!

Voorbeeld van de garmin-app en éen van de 5 schermen die je kunt zien op je mobiel!

 

Heb je geen Garmin kun je ook via deze app handmatig je trainingsgegevens invoeren en zo een "mobiel trainingslogboek" bijhouden! Zie: connect.garmin.com

 

Belangrijkste eigenschappen van de Garmin Edge 810 GPS:
•    Handschoenvriendelijke touchscreen GPS fietscomputers
•    Geschikt voor de racefiets- en mountainbike
•    Met communicatiefuncties, zoals: live tracking, draadloze dataoverdracht, weersinformatie en het delen via social media
•    Afstand: Gebouwd op GPS voor accuraatheid; werkt overal ter wereld
•    Snelheid: huidig, gemiddeld, laatste ronde en meer
•    Hoogte: beklimming/afdaling, hellingsgraad en meer
•    Kaarten: De Edge 810 heeft een ingebouwde kaart en ondersteunt optionele gedetailleerde straat- of topografische kaarten voor navigatie
Het pakket bevat:
•    Garmin Edge 810
•    Standaard fietssteun
•    USB-kabel
•    Oplader
•    Handleiding

Wil je meer informatie over GPS, dan kun je via bovenstaande personen dit zeker krijgen!

Wil je er eentje aanschaffen, vergeet dan niet dat deze ook verkrijgbaar zijn bij één van onze sponsoren, nl. Kamphuis Rijwielen.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ultegra 11-speed

Shimano heeft in navolging van de 11-speeds Dura-Ace groep ook de Ultegra groep van dit jaar 11 tandjes achter gegeven. Deze groep komt dus vanaf 2014 als electronische variant, maar ook als de meer betaalbare mechanische variant.

De shifters liggen beter in de hand en zijn iets ruimer geworden.

De groep wordt niet meer als triple aangeboden, maar alleen met 2 bladen voor. Voor de meeste RTC-ers zal het compact cranckstel met 50 x 34 ideaal zijn.

Nieuw bij de groep is dat je achter tot 30 tandjes kunt schakelen, zonder dat je er grote “gaten” tussen hebt. In de praktijk net zo licht verzet als een triple, maar met de voordelen van een double!!

Geen triple mogelijk, maar in de praktijk is 34 x 30 bijna net zo licht als 30 x 28, dus laat de Redoute maar komen!

Verder is de schakelwerking beter geworden, de loze slag bij het schakelen is kleiner, de ergonomie van de shifters is verder verbeterd, het gewicht is omlaag gebracht, de remmen (door een extra scharnierpunt) zijn krachtiger, hebben de kabels een betere coating en ziet de groep er gewoon ontzettend mooi uit.

11 tandjes, tel maar na.

Wil je zonder compromis zowel racen als toeren en ook in de bergen kan dit een prima groep zijn. Er zijn genoeg nieuwe racefietsen die al met Ultegra 22 worden aangeboden. De adviesprijs van deze groep is € 749,00 en het vrij te kiezen cranckstel kost € 229,00

Uiteraard is Shimano niet de enige fabrikant met een 11-speed cassette, ook Campagnolo levert dit al meerdere jaren en combineert dit zelfs met een triple cranckstel! Ook SRAM levert zijn Red en Force groep met 22 versnellingen. De groepen van SRAM worden minder vaak bij de eerste afmontage van racefietsen gebruikt en zijn daardoor wat minder bekend. Maar zowel de Red als de Force zijn prima groepen met een net iets lager gewicht dan de Shimano groepen en met de lekker eigenwijze "Double tap" schakelmethode!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Winteractiviteit 2014 RTC Twente (Emiel Nijhuis)

Na het kloatschieten met Erwin Nijboer van vorig jaar, dit jaar weer iets compleet anders;
Bowlen in Nordhorn. De animo was groot ruim 40 leden hadden zich aangemeld.
Het merendeel van de RTC leden had ondanks de dreiging van een regenbui de fiets gepakt en vertrok om 17.15 uur goed gemutst richting Nordhorn.
Onder aanvoering van Johnny Kamphuis, die alle binnendoor weggetjes kent, kwamen wij om 17.45 uur aan in het Bowling Centrum Matchpoint. Snel werden de ploegen ingedeeld en werden  de vijf banen die gehuurd waren in beslag genomen.  
De fietsers van de RTC lieten zien dat ze behalve fietsen ook bowlen konden. Johnny Kamphuis bleek in eerste instantie hulp te krijgen van de railing langs de baan, maar al gauw bleek dat dit absoluut niet nodig was. Ook Rian Kuipers strooide haar tegenstanders zand in de ogen. In eerste instantie wist ze geen bal op de baan te houden, maar het duurde niet lang of de Strikes en Spares verschenen op het score bord.
Na een  serie van 10 spelen werd voor een nieuwe baan indeling gekozen.  De toppers mochten verder op baan 1 en de mindere goden werden doorverwezen naar baan 2,3 , 4 en 5.


Michel Kruiper liet zien dat hij ook bij bowlen zijn mannetje stond, met een score van 159 punten was hij de winnaar in de 1e ronde. De laagste score bedroeg 46 punten, maar dit is toch ook niet slecht voor onze leden die de laatste jaren geen bowling baan meer gezien hadden.
De tweede ronde met 5 spelen moest uiteindelijk 5 winnaars opleveren. Na een spannende strijd kwamen de volgende winnaars bovendrijven; Bas Bolhaar, Rian Kuipers, Hans Pool, Johnny Kamphuis en Frans Sombekke.  Zij allen kregen een waardebon aangeboden.
Voor de overige deelnemers was er ook een prijs en wel een bidon van de RTC Twente.
Na twee uur bowlen en diverse biertjes, wijntjes of fris hadden de leden wel trek in een hapje.
Het rijkelijk gevulde buffet vond dan ook gretig aftrek. Voor de vegetariërs was er minder keus, maar binnen de RTC tellen we slechts weinig vegetariërs, dus niemand kwam tekort.
Toen om 21.00 uur de clubbijdrage was opgesoupeerd moesten de leden die nog dorst hadden hun eigen knip trekken.  Het mocht de pret niet drukken. Om 22.00 uur was het officiële gedeelte afgelopen en nam Ruud Wolkotte, de kersverse vader, de regie over. Met een aantal diehards werd het uitgaansleven in Nordhorn bezocht. Dat het laat is geworden behoeft geen betoog er zijn ook binnen de RTC altijd mensen die van geen ophouden weten.
De rest van de leden was verstandig en ging niet al te laat naar huis, morgen moest er immers weer gefietst worden!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Even bijpraten bij  “De Tijd” (Oldenzaal Journaal, november 2013)

OLDENZAAL - In Café Lunchroom   “De Tijd” in het centrum van Oldenzaal kun je genieten van een lekkere kop koffie of een ander drankje, een uitgebreide lunch of diner. “De Tijd” trekt vele bezoekers. Maar wie komen er nou en en waarom? In deze rubriek praten we willekeurig met één of meerdere bezoekers over wat hen op dat moment trekt bij   “De Tijd.” Deze dag gaan we op de sportieve tour. Henk Kroeze (60) uit Denekamp is er al in zijn wielrennerstenue.

Henk is vanochtend weggefietst vanuit huis richting Ootmarsum,fietste door het mooie Springendal. Toen richting Weerselo en daarna langzaam richting Oldenzaal. Daar wordt hij al verwacht en het personeel van  “De Tijd” verwelkomt hem dan ook hartelijk.  “Daar komt Boogerd ook weer aan,” wordt er lachend opgemerkt. Het antwoord heeft hij al klaar:  “ik ben clean.” Na zo`n tocht is een kop koffie wel verdiend. Meestal zit Henk aan de stamtafel, praten is voor hem geen probleem. Hij vindt het hier gezellig en komt er ook weleens met zijn echtgenote om een pilsje te drinken.

Henk tijdens het interview bij "De Tijd".

Henk heeft als hobby het fietsen, hij geniet van zijn tochten. Hij is lid van RTC Denekamp en maakt vele kilometers. In de winter op zijn mountainbike, in de zomer op de racefiets. Zijn snelheid bedraagt zo`n 25 kilometer per uur. “Dat is mooi” zegt hij, harder hoeft niet, dan wordt het gevaarlijk. Hij benadrukt hierbij nog even het belang van het dragen van een goede fietshelm. Deze houdt hij zelfs tijdens ons gesprek voortdurend op. Alleen fietsen is rustiger dan in een groep, vindt Henk, want in een groep ga je toch al gauw aan de praat. En dat kan je concentratie verminderen. Daarnaast werkt hij als chefslager bij het Emté-filiaal in Vriezenveen.
Bij goed weer fietst Henk in de zomer naar zijn werk! Henk is gehuwd en heeft een zoon en een dochter. De zoon is dierenarts in Duitsland, de dochter werkt als kinderpsychologe. Als Henk op vakantie gaat, gaat de fiets natuurlijk mee. Of zijn echtgenote daar achter staat? Ja hoor, helemaal. Henk is een echte levensgenieter. Zijn levens- filosofie is dan ook: “het is later dan u denkt, geniet , activeer jezelf, ga leuke dingen doen.” Henk fietst één keer per jaar mee met de ”Ride for the Roses.” Dé sponsortour van het KWF voor de kankerbestrijding. Dit jaar zou de rit naar Zeeland gaan, maar werd helaas onderweg gestopt ivm de slechte weersomstandigheden. Een mooi eind aan dit interessante gesprek geven we met een spreuk van Henk: “Je hebt meer aan een ons geluk dan aan een kilo verstand! En zo is het maar net.
Henk, bedankt voor het sportieve gesprek en veel succes met het fietsen!
(Bron: www.oldenzaaljournaal.nl)

Hoofdsponsor van RTC Twente - Fietz Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Morein Kunststoffen Hoofdsponsor van RTC Twente - Landgoed de Holtweijde Hoofdsponsor van RTC Twente - Welkoop Denekamp