Hoofdsponsor van RTC Twente - Fietz Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Morein Kunststoffen Hoofdsponsor van RTC Twente - Landgoed de Holtweijde Hoofdsponsor van RTC Twente - Welkoop Denekamp

Nieuwsflits

Nieuwsupdate januari 2021

Nieuwsupdate januari 2021

Geplaatst op 27-1-2021 door Redactie

 


We zijn alweer een tijdje onderweg in 2021, het wielerseizoen staat over ruim 6 weken alweer voor de deur. Laten we hopen dat de maatregelen het weer toelaten om samen te fietsen.

In aanloop naar het nieuwe seizoen hebben we nog een aantal updates rondom de vereniging.

Algemene Ledenvergadering 2021

We zijn gewend om de Algemene Ledenvergadering in februari te houden. Zoals jullie begrijpen zal deze niet in februari plaatsvinden maar worden doorgeschoven naar een later moment dit jaar. Mocht het helemaal niet lukken om een fysieke ALV te organiseren, dan kunnen we uiteraard nog altijd kiezen om deze digitaal te organiseren. We zijn als bestuur hier vooralsnog geen voorstander van.

Update COVID-19

Helaas hebben we nog altijd te maken met de beperkingen die een ieder van ons zijn opgelegd doordat COVID-19 rondwaart. Voor de leden betekent dit nog altijd dat we met maximaal twee personen mogen fietsen, mits anderhalve meter in acht wordt genomen. Meer aanvullende informatie vind je op NTFU Wielersportbond

Start wegseizoen 2021

Het wegseizoen start op zondag 7 maart a.s. om 9.00 uur. Desalniettemin begrijpt iedereen dat dit afhankelijk is van de coronamaatregelen die op dat moment van kracht zijn.

Activiteitenkalender 

Tijdens de ALV wordt tevens de activiteitenkalender 2021 gepresenteerd. De ALV is doorgeschoven naar een later moment dit jaar, zoals jullie hierboven hebben gelezen. Uiteraard zijn we ook dit jaar van plan om er een mooi verenigings- fietsjaar van te maken. Daarom hebben we toch de activiteitenkalender 2021 op onze website gezet. De activiteiten jaarfeest, zomeractiviteit en ALV ontbreken vooralsnog op de kalender maar worden gedurende het jaar hopelijk toegevoegd.

Nieuwe bestelronde clubkleding RTC Twente

In aanloop naar het nieuwe seizoen zal er ook een bestelmogelijkheid komen voor nieuwe kleding. Dit geldt voor nieuwe kleding, maar ook voor bestaande leden die het bestaande pakket willen aanvullen. De bestelling zal wederom via de webshop van KCC plaatsvinden, betaling geschiedt ook via de webshop. 

In tegenstelling tot eerdere bestelrondes; handschoenen, sokken, arm- & beenstukken zijn rechtstreeks te verkrijgen via FietZ in Denekamp.

Jullie worden in de loop van volgende week per mail geïnformeerd, de webshop zal vanaf vrijdag 5 februari tot en met vrijdag 19 februari geopend zijn.

Door de impact van COVID-19 zijn levertijden onzeker, maar streven we naar maximaal 8 weken. Jullie worden tijdig op de hoogte gehouden over vorderingen en de voortgang. 

Tot slot

Waarschijnlijk is 2020 het meest vreemde jaar ooit voor velen van jullie geweest. We hebben voor het eerst te maken gehad met virus beperkende maatregelen. Van niet meer handen schudden tot een maximale groepsgrootte, vuurwerkverbod, thuiswerken en reisbeperkingen. Dit heeft heel veel van ons aanpassingsvermogen gevergd en het was zeker niet altijd even makkelijk om hieraan braaf gehoor te geven. Hopelijk heeft het virus jullie niet in zijn greep gekregen.

We willen je als bestuur heel erg bedanken voor jullie fietsflexibiliteit het afgelopen jaar. Net als jullie hopen we dat we ook op fietsgebied weer terug kunnen naar ‘normaal.’ Tot die tijd willen we zeggen: ’Nog even volhouden en vooral blijf gezond en fietsen natuurlijk!’

P.S. Houd jullie brievenbus de komende dagen in de gaten!

Groet,
RTC Twente

Lees verder...

Nieuwsupdate november 2020

Nieuwsupdate november 2020

Geplaatst op 1-11-2020 door Redactie

  • Clubkleding

In juni 2020 hebben jullie de mogelijkheid gehad om KCC clubkleding van RTC Twente bij te bestellen via de webshop. Diegene die daarvoor gekozen hebben en een succesvolle bestelling & betaling hebben gedaan, kunnen de bestelde stukken vanaf vrijdag 13 november a.s. afhalen bij FietZ in Denekamp.

Mocht je geen kleding hebben besteld, of te laat zijn geweest,  er volgt eind december / begin januari 2021 weer een nieuwe bestelronde zodat iedereen in het nieuwe seizoen weer goed gekleed op de fiets zit. 

Wel zal er voorraad aangelegd worden bij FietZ in Denekamp, maar deze wordt uitsluitend gebruikt voor nieuwe leden of ter vervanging van een garantie- of schade product.

Heb je een garantiegeval, volg dan de procedure zoals beschreven op website.

  • COVID-19

Zoals eenieder weet zijn de maatregelen omtrent samenzijn en buiten sporten weer aangescherpt. Op dit moment mag er maximaal met 2 personen samen gesport worden buiten, dit geldt ook voor fietsers. Wij vragen dan ook nadrukkelijk aan de leden van RTC Twente om zich aan deze richtlijn te houden, tot nader bericht vanuit de NTFU.

Meer informatie vind je op de website van de NTFU. Wij rekenen op jullie medewerking.

Lees verder...

Corona update NTFU

Corona update NTFU

Geplaatst op 6-10-2020 door Redactie

Corona update & richtlijnen (15 oktober 2020)

Wat betekenen de verscherpte maatregelen voor de wielersport?

Lees verder...

Nieuws van de bestuurstafel oktober 2020

Nieuws van de bestuurstafel oktober 2020

Geplaatst op 1-10-2020 door Redactie

Rabo ClubSupport

RTC Twente doet mee met Rabo ClubSupport 2020. Rabo ClubSupport is de nieuwe Rabo Clubkas Campagne. Een nieuwe naam en een iets ander jasje! Nieuw is dat alleen Rabobank-leden vanaf 12 jaar kunnen stemmen. En klant zijn, is iets anders dan lid. Rabo-klanten checken snel en eenvoudig in de Rabo App of ze al lid zijn. Geen lid, dan kunnen ze dat direct zelf in de app regelen. Ook het stemmen gaat dit jaar via Rabo Internetbankieren of de Rabo App.

Lees verder...

Foto's & uitslag Tijdrit 2020

Foto's & uitslag Tijdrit 2020

Geplaatst op 28-9-2020 door Redactie

Tijdrit 't Hoge Noorden groot succes!

Het was weer een geslaagde ochtend in het achterveld van Lattrop-Breklenkamp. Met maar liefst 18 teams hebben het hoogst aantal deelnemers in jaren bereikt met de jaarlijkse tijdrit. 

Lees verder...

Aanbieding voor RTC Twente leden

Aanbieding voor RTC Twente leden

Geplaatst op 28-9-2020 door Steven

Evenals afgelopen jaar heeft Sportcentrum Joy Me ook dit jaar weer een aanbieding voor RTC Twente leden. Voor € 28,- per maand kunnen leden van RTC Twente onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten van Sportcentrum Joy Me. Dit betekent dus RPM (spinning; om de winter goed door te komen en het wegseizoen sterk te beginnen), gebruik toestellen, gebruik sauna, etc!

Lees verder...

Alles anders in Andermatt

Alles anders in Andermatt

Geplaatst op 10-9-2020 door Steven

Zocht groep 2 het voorgaande jaren toch voornamelijk in het Sauerland of Limburg, dit keer werd gekozen voor het Zwitserse Andermatt .

Lees verder...

Nieuws van de bestuurstafel aug. 2020

Nieuws van de bestuurstafel aug. 2020

Geplaatst op 1-9-2020 door Steven

Hieronder het laatste nieuws vanuit het bestuur:

Lees verder...

Hoofdsponsor van RTC Twente - Fietz Denekamp Hoofdsponsor van RTC Twente - Morein Kunststoffen Hoofdsponsor van RTC Twente - Landgoed de Holtweijde Hoofdsponsor van RTC Twente - Welkoop Denekamp