Meefietsen?

Je wilt een keer mee fietsen?

Het komt met enige regelmaat voor dat een lid van RTC Twente een gastfietser meeneemt. Dit zijn bijvoorbeeld potentiële leden die kennis willen maken met het fietsen in een groep. Wil je als gastfietser eens met ons meefietsen op de zondagochtend of woensdagavond? Geen probleem, je bent van harte welkom!

Het is wel raadzaam om je minimaal één week voorafgaand aan de clubrit aan te melden bij het bestuur. Het bestuur sluit dan een z.g. introducé verzekering af. Een introducé kun je gratis verzekeren, deze verzekering is één maand geldig. De introducé is tijdens alle clubritten die hij/zij meefietst verzekerd. Mocht er schade aan de fiets ontstaan door een ongeval dan is de fiets verzekerd tot maximaal € 500,-. Het eigen risico bedraagt € 50,-.

Is een introducé niet aangemeld één week voorafgaand aan de clubrit(ten) waar hij/zij bij mee wil fietsen, dan neemt hij/zij geheel op eigen risico deel aan de clubrit(ten).

Uiteraard is bovenstaande uitsluitend van toepassing op gastfietsers die (nog) niet aangesloten zijn bij NTFU of KNWU. Zijn ze wel lid van een andere fietsvereniging dan zijn ze dus ook automatisch verzekerd bij onze clubritten.

Aanmelden van een introducé kun je doen via: bestuur@rtctwente.nl

Fiets mee en word lid

Meld je aan bij RTC Twente, geniet van het fietsplezier en de vele voordelen!

Ik meld mij graag aan!

Contact

E-mail naar bestuur@rtctwente.nl

  • Volg ons op