Clubkleding

De RTC Twente heeft als kledingleverancier Kleinsman Custom Cycling. Nieuwe clubkleding is via de webshop van KCC te bestellen of af te halen bij FietZ in Denekamp (beperkte voorraad).

Prijzen clubkleding - zie webshop KCC (per 1 januari 2023)


Prijzen voor heren en dames zijn gelijk, betaling gaat per incasso.


Pakketprijzen.

Aanschaf nieuwe kleding.

Voor de aanschaf van nieuwe clubkleding kun je terecht bij FietZ in Denekamp. Hier ligt een beperkte voorraad die aangeschaft kan worden. Betaling geschiedt per automatische incasso door middel van een bestelformulier. Kledingstukken die niet op voorraad zijn, kunnen bij de eerst volgende online bestelronde wel besteld worden.

Eerst volgende online bestelmoment.

Eerst volgende bestelronde: medio maart 2024

Vragen? Mail naar kleding@rtctwente.nl 

Maatvoering.

Wielerkleding hoort strak aan het lichaam te sluiten en kent een sportieve pasvorm. Houd rekening met de juiste pasvorm en ga niet uit van een oude kledingmaat of andere referenties van voorgaande kleding. Maten zijn beschikbaar vanaf maat 1 (XXS) tot maat 9 (XXXL). 

Voordeelpakketten.

Per online bestelronde bestaat er een mogelijkheid een pakket aan te schaffen, waarin de vereniging een eenmalig voordeel biedt van 20% korting. Dit voordeel is voor alle leden slechts 1 keer beschikbaar, ongeacht het pakket. Eenmaal een pakket aangeschaft met korting, is het voordeel gebruikt. De korting wordt achteraf verrekend en terugbetaald door de vereniging. Aanmelding voor korting graag zelf verzorgen door te mailen naar kleding@rtctwente.nl.

Handschoenen & sokken.

RTC Twente heeft eigen sokken (middelhoog & hoog) passend bij het nieuwste tenue. Deze zijn te koop bij FietZ in Denekamp en kunnen contant of met PIN betaald worden aan FietZ. Dit geldt tevens voor de zomerhandschoenen.

Arm- & beenstukken.

Effen zwarte arm- en beenstukken van het merk KCC, conform de clubkleding-voorschriften, zijn te verkrijgen via FietZ Denekamp en worden daar ook uitgeleverd en betaald.

Procedure nieuwe leden.

Nieuwe leden kunnen kleding bestellen via de webshop van KCC. Tweemaal per jaar zal de webshop opengesteld worden voor gebruik en kan kleding naar keuze besteld worden. Betaling geschiedt via iDeal en uitlevering vindt 6 - 8 weken na bestelling plaats. De kleding is af te halen bij FietZ in Denekamp. Een kleine bestellingen kunnen ook rechtstreeks bij FietZ afgehaald & betaald worden.

Procedure bestaande leden.

Hierbij houdt RTC Twente eenzelfde proces aan als bij nieuwe leden als het gaat om een complete set. Indien het een enkel stuk betreft, kan kleding afgehaald worden bij FietZ in Denekamp. Door het machtigingsformulier in te vullen, zal er een incasso plaatsvinden voor betaling.

In geval van schade.

Mocht door een valpartij kleding beschadigd raken, kan deze vervangen worden door een nieuw item uit voorraad bij FietZ Denekamp. Door het machtigingsformulier in te vullen, zal er een incasso plaatsvinden voor betaling.

Reclamatie of klacht.

Indien een kledingstuk niet voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen, kan deze op verzoek worden ingeleverd bij FietZ in Denekamp. Dit kan alleen als een reclamatie of klacht wordt aangemeld via kleding@rtctwente.nl voorzien van foto en toelichting op het reclamatieformulier. Als er geen melding is gemaakt, zal kleding niet geaccepteerd worden. Je wordt per mail op de hoogte gehouden over de voortgang en afhandeling.

Meer informatie over de kleding, mail naar kleding@rtctwente.nl.

Fiets mee en word lid

Meld je aan bij RTC Twente, geniet van het fietsplezier en de vele voordelen!

Ik meld mij graag aan!

Contact

E-mail naar bestuur@rtctwente.nl

  • Volg ons op