Terug naar overzicht

Event op

FietZ Kerst Cross

Zoals jullie wellicht al hebben opgevangen, wordt onze tweede cross op zondag 18 december a.s. een club rit voor leden van de RTC Twente en geen cross die openstaat voor andere deelnemers.

FietZ Kerst Cross

De clubrit die wij hebben omgedoopt tot de FietZ Kerst Cross, staat in het teken van samen uit samen thuis en wordt gereden met voorrijders. De voorrijders bepalen het tempo in de groepen!

We hebben een tweetal prachtige routes uitgezet. Een tocht van 40 km en een tocht van 55 km. We rijden in vijf groepen, groep 1, de snelste groep start als eerste om 9.00 uur, groep 5 de minst snelle groep start als laatste om 9.20 uur.

Na 20 km is er een prachtige pauze plek ingericht en hier worden jullie verwend een heerlijke plak kerststol en chocomel of glühwein naar keuze.

Vriendelijk verzoek om niet te veel glühwein te drinken, want na de pauze moet er nog 20 (40 km route) respectievelijk 35 km (55 km route) afgelegd worden om tussen 11.30 uur en 12.00 uur te eindigen bij Erve Kuiper.

Bij Erve Kuiper worden jullie dit keer niet getrakteerd op erwtensoep, maar op een heerlijk stamppot buffet. Ook een drankje / (bok) biertje mag natuurlijk niet ontbreken.

Clubleden die geen zin hebben om te crossen en of niet over een gravelbike / MTB / cyclocrosser beschikken nodigen wij van harte uit om aan te schuiven bij het stamppot buffet dat om 12.00 uur wordt geopend. 

Geef je wel even op vóór 30 november a.s. door je aan te melden via onderstaand formulier.

AANMELDFORMULIER

Wij zien jullie graag 18 december a.s. Voor de kosten hoef je het niet te laten, want zoals zo vaak is deze clubactiviteit weer helemaal gratis! Dat moet ons Nederlanders toch aanspreken.

De Cross commissie!

Gerard Ensink, Quido Degen, Marc Wisseborn, Rudi Nijmeijer en Emiel Nijhuis.

Wanneer?

18 december 2022
Start vanaf 09.00 uur

Waar?

Erve Kuiper

Aanmelden

Aanmelden voor dit event gaat via een externe website.

Aanmelden

Fiets mee en word lid

Meld je aan bij RTC Twente, geniet van het fietsplezier en de vele voordelen!

Ik meld mij graag aan!

Contact

E-mail naar bestuur@rtctwente.nl

  • Volg ons op