Terug naar overzicht

Event op -

Jubileumweekend

Beste RTC-ers,

Op zaterdag en zondag 24 en 25 juni 2023 houden wij ons clubweekend vanwege onze 45-jarig bestaan. En wat doet een fietsclub met het vieren van een jubileum? Juist….fietsen!

Jubileumweekend

In dit clubweekend vertrekken we op zaterdag 24 juni om 9 uur vanaf Concordia. Op zondag 25 juni zijn we omstreeks 15 uur in Denekamp, waar we het weekend afsluiten met een klein hapje en drankje. Zowel op de heen als terugweg zijn er stops voor de verzorging van de inwendige mens.

De bagage wordt ingezameld en vervoerd naar het eindpunt en op de terugweg weer terug vervoerd naar Denekamp. Het is daarom van belang om een naamlabel te bevestigen aan de tas.

Naast je eigen spullen is een slaapzak, kussen, zwemkleding en handdoek (evt. hoeslaken) noodzakelijk.

De eerste dag fietsen we naar het eindpunt en is de afstand ca. 110 km met de mogelijkheid om nog een extra lusje te fietsen. De terugweg is ca. 100 km. We fietsen in groepen, waarbij elke groep zijn eigen snelheid kan aanhouden.

Bij aankomst kan worden gedoucht en uiteraard staat er drinken klaar. Na het avondeten hebben we nog een leuke activiteit. Mocht je niet mee willen fietsen dan bestaat de mogelijkheid om ’s avonds na te komen.

Wil je mee, geef je dan voor 16 april aanstaande op via het onder onderstaand contactformulier:

OPGAVE JUBILEUMWEEKEND 

Mocht het via het formulier niet lukken, bel dan 06-10755538. 

De eigen bijdrage is vastgesteld op € 25,- en zal via automatische incasso worden afgeschreven van het rekeningnummer dat bekend is bij RTC. Kom je alleen 's avonds? Dan bedraagt de eigen bijdrage € 12.50 per persoon.

Opgeven betekent dat je akkoord bent met de automatische incasso van de eigen bijdrage en deze zal niet worden teruggestort in geval van afmelding.

Wij hebben er in ieder geval zin aan en hopen dat veel clubgenoten meegaan!

De jubileumcommissie,

Roy Fox

Stefan Brilhuis

Anita ten Dam

Martin Timmerman

Thea Snoeijink

Wanneer?

24 juni 2023 - 25 juni 2023
09.00 uur

Waar?

Concordia Denekamp

Fiets mee en word lid

Meld je aan bij RTC Twente, geniet van het fietsplezier en de vele voordelen!

Ik meld mij graag aan!

Contact

E-mail naar bestuur@rtctwente.nl

  • Volg ons op