Terug naar overzicht

Event op

Noaberkrachttoer

De Noaberkrachttoer wordt dit jaar gehouden op zondag 15 mei aanstaande. WTC Geesteren, RTC Twente en Wielerclub 't Rauwe Zakie uit Deurningen hebben gezamenlijk deze prachtige route door het glooiende landschap van Noord Oost Twente uitgezet.

Noaberkrachttoer

De fietstoertocht ontleent de naam aan het samenwerkingsverband tussen de gemeente Dinkelland en Tubbergen. Bij de tocht worden alle kernen, negentien om precies te zijn, in de beide gemeenten aangedaan. De uit gepeilde tocht die maar liefst 135 km lang is, voert over goede secundaire wegen en natuurlijk zijn de Twentse heuvels waaronder de Kuiperberg, de Tankenberg, de Paasberg en de Hooidijk in het parcours opgenomen. Vind je de afstand van 135 km te lang dan kan de route ingekort worden tot 85 km.

Deelnemers kunnen op maar liefst vier plaatsen opstappen, te weten Geesteren (Zaal Kottink), Deurningen (Pelle’s), Denekamp (Concordia) en De Lutte (Plexat). Pauzeren kan bij alle vier opstapplaatsen.

De fietstoertocht is vooral geschikt voor wielrenners, maar ook mountain- en gravelbikers zijn van harte welkom. Iedereen, lid of geen lid, kan deelnemen. Voor de 135 km kan er worden gestart tussen 08:00 en 09:00 uur en inschrijven voor de 85 km kan tot 10:00 uur. Inschrijfgeld voor NTFU leden bedraagt € 4,- en voor niet leden € 5,-. Op alle vier plekken is scan & go mogelijk. Een valhelm dragen is verplicht. Mocht je onderweg pech krijgen dan bel je de bezemwagen.

Inschrijven kan vanaf 1 mei via de NTFU.

De routes in .gpx kun je hier downloaden:

80 KM vanuit Deurningen & Geesteren
80 KM vanuit Denekamp & de Lutte

135 KM

Wanneer?

15 mei 2022
09:00

Waar?

Omgeving Dinkelland / Noaberkracht

Aanmelden

Aanmelden voor dit event gaat via een externe website.

Aanmelden

Fiets mee en word lid

Meld je aan bij RTC Twente, geniet van het fietsplezier en de vele voordelen!

Ik meld mij graag aan!

Contact

E-mail naar bestuur@rtctwente.nl

  • Volg ons op