Terug naar overzicht

Event op

Tijdrit 't Hoge Noorden

Zondagmorgen 25 september 2022 om 9.30 uur wordt de jaarlijkse tijdrit weer gereden! Ieder jaar een waar spektakel deze tijdrit 't Hoge Noorden.

De koffie staat klaar vanaf 9.00 uur.

Tijdrit 't Hoge Noorden

Voor iedereen is het een uitdaging: sterke renners, minder sterke renners en toerfietsers. Ieder op zijn/haar eigen niveau.

Een tijdrit waar het niet gaat om de snelste van allemaal te zijn, maar een tijdrit waar je moet proberen je eigen op te geven gemiddelde snelheid te halen. Dat gebeurt in groepen van maximaal 5 renners op een schitterend parcours van 7,6 km met een paar lastige bochten. 

Dit parcours waarvan de Duitse grens zowel ten noorden, oosten als ten westen ligt dient vervolgens 5 keer worden gereden. De tijdrit is tegelijkertijd de afsluiting van toerseizoen op de weg en de start van het mountainbike-seizoen. Het geheel wordt afgesloten met koffie en gebak. 

Wij verzoeken jullie om de aanmelding van de groepen met vermelding van toepasselijke namen vóór vrijdag 23 september a.s. door te geven aan Ivo Koehorst. Dit kan per mail naar huizekoehorst@gmail.com of via 06-13073452

Zij die geen groep bij elkaar kunnen krijgen, kunnen zich individueel aanmelden om alsnog in een groep te worden ingedeeld.

Het parcours wordt niet afgezet, wel proberen wij met vrijwilligers het parcours en de tijdrit zo veilig mogelijk te maken.

Vanaf 09.00 uur staat er een lekker bakje koffie klaar voor iedereen. We starten met de eerste groep om 09.30 uur en verwachten rond 11.30 uur de finish van de laatste groep. 

Na afloop is er een gezellige afsluiting met bijbehorende prijsuitreiking. Dit zal worden gehouden bij onze trouwe sponsor Landgoed de Holtweijde in Lattrop.

Wij rekenen op een grote opkomst en geef je zo snel mogelijk op bij Ivo Koehorst.

Namens,


RTC Twente
Afdeling Lattrop

Wanneer?

25 september 2022
Start om 09:30 uur

Waar?

Loonbedrijf Wassink te Lattrop

Nieuws over dit event

Fiets mee en word lid

Meld je aan bij RTC Twente, geniet van het fietsplezier en de vele voordelen!

Ik meld mij graag aan!

Contact

E-mail naar bestuur@rtctwente.nl

  • Volg ons op